English
Polski
Русский
Українська
Беларускую
Český
Български
Slovenský
Srbija
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Bežični regulatori temperature


Pozivamo Vas da upoznate dio ponude tvrtke SALUS Controls, točnije bežične regulatore temperature, koji se savršena opcija za klijente, koji cijene naprednu tehnologiju i visoku razinu udobnosti uporabe. Sobni upravljači za centralno grijanje osiguravaju potpunu toplotnu udobnost.

Bežični regulator temperature SALUS Controls omogućava laku kontrolu temperature u svim kućnim ili uredskim prostorijama.


Što osigurava bežični regulator temperature?


Regulator temperature daje kontrolu i mogućnost upravljanja grijanjem (kod serije Salus Smart Home – također preko interneta), nudeći široku lepezu funkcija za optimalnu udobnost, kod istovremene uštede energije. Svaki bežični regulator temperature je nastao s uporabom elemenata najviše kakvoće, što osigurava efikasan rad bez kvarova. U našoj ponudi se nalaze sobni upravljači centralnog grijanja, prikladni za sustave grijanja svake vrste (podno grijanje, grijanje radijatorima). Uređaji su prikladni za stanove, urede i druge prostorije tog tipa.
Bežični regulator temperature je lakoća uporabe, bez potrebe komplicirane, „prljave“ montaže.


Zašto elektronski regulator temperature vrijedi koristiti u svakoj sobi?


Jer je to najisplativije rješenje. Ako elektronski bežični regulator temperature (na primjer Quantum SQ610RF) je montiran u svim prostorijama – dakle u svim zonama grijanja, kao što su: spavaća soba, dnevna soba, radna soba, trpezarija – tada se može u svim tim prostorijama postaviti temperatura, koja nigdje neće biti slučajna.


Upravljači temperature u ponudi SALUS Controls


SALUS Controls se specijalizira u suvremenim tehnologijama upravljanja, dostavljajući klijentima rješenja iz oblasti automatike zgrada. U našoj ponudi su dostupni, između ostalog, bežični, elektronski upravljači temperature, koji ispunjavaju najviše zahtjeve po pitanju funkcionalnosti, izgleda i lakoće montaže. Preporučamo:


• regulatore (upravljanje temperaturom) sa suvremenim ,osvijetljenim LCD zaslonima na dodir, kao i:
• tradicionalan izgled, dakle jednostavni za rukovanje regulatori s gumbom
• upravljači temperature prikladni za montažu na zidu ili za samostalnu montažu
• uređaji koji rade na frekvenciji od 868 MHz, što jamči stabilan i otporan na smetnje signal.

Regulatori temperature brenda SALUS Controls to također: veliki domet, širok raspon postavke temperatura, različiti načini rada za izbor – ovisno o izabranom modelu.


Naruči suvremeni upravljač temperature


Svaki regulator temperature SALUS Controls osigurava brzu komunikaciju između panela i kotla. Naši regulatori su prikladni za upravljanje centralnim grijanjem, što je jamstvo kakvoće za više godina. Pozivamo vas da upoznate ponudu naših dostupnih modela.

U slučaju pitanja i nedoumica, molimo da kontaktirate tehničku službu tvrtke SALUS Controls. Osiguravamo tehničku podršku na svakoj etapi uporabe proizvoda , kao i efikasan servis. Naša distributivna mreža obuhvaća više gradova u cijeloj državi. Na podstranicama pojedinih proizvoda može se provjeriti dostupnost proizvoda kod distributera.

Kontakt
Surađuj s nama

KontaktTehnička Podrška

EU:+48 570 199 777


serwis@salus-controls.pl


VOKEL d.o.o.


Vinjani b.b.
88240 Posušje
Tel.: + 387 39 693-001, 693-002
web: www.vokel.com


LUK d.o.o.


Pijačna 14 C
Sarajevo
Tel.: +387 33 777 800
mail: info@luk.ba
web: www.luk.ba
Salus

Distributer brenda SALUS Controls:
QL CONTROLS d.o.o, K.d.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice,
oblast Šleska, PL,
JIB: 638 180 68 25,
Sudski Registar: 0000440955,
ured: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Monday - Friday, 8.00-16.00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio