English
Polski
Русский
Українська
Беларускую
Český
Български
Slovenský
Srbija
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Što odlučuje o pobjedi SALUS Control?

POVRATAK

Između tisuće razloga, zbog kojih vrijedi nam vjerovati, izabrali smo dva.
Pogledaj, koje!

Suvremene tehnologije koje je stvorio čovjek da bi služio drugome čovjeku. Otrcano? Možda, ali nije to razlog, koji je običan.

Sigurnosni senzori, optimalno upravljanje instalacijom za grijanje, pod koji se grije – svakog dana cijenimo naš doprinos naprednih tehnoloških rješenja u našem životu. Zahvaljujući tome živimo sigurnije, štedljivije, udobnije. I svakako, prijatnije.

Tople sobe i prijatno svjetlo su – metaforički – vrata za udobnost. Da bi kreirali tu udobnost, potreba su dva ključa: savršeni uređaji i odgovarajuća obuka čovjeka, koji ih instalira u Tvom domu.

U tekstu saznat ćeš:

 • što su značajke proizvoda SALUS Controls
 • na koji način obučavamo naše instalatere
1. Lako rukovanje napredne tehnologije
Nije to tako strašno, kao što izgleda

U našim regulatorima temperature ne moraš se bojati kompliciranog izbornika i kompliciranog dostupa potrebnim funkcijama. Tvrtka SALUS Controls projektira svoje uređaje prema principu „tri brzine“:

 • brza montaža
 • brze postave
 • brzo rukovanje

Udobnost korisnika je cilj našeg truda. Na primjer, s tehnološki nadograđenog regulatora Quantum SQ610 se koristi lako i prijatno, zahvaljujući: osvijetljenom zaslonu, čitkom izborniku, personalizaciji prikazanih podataka (dakle mogućnost odlučivanja, koji se parametri regulatora prikazuju na zaslonu, a koji ne).

Uređaj može raditi tako u bežičnoj mreži (s internetskom kapijom UGE600 ili koordinatorom CO10RF), kao i samostalni upravljač, žično spojen do prijemnika. Ako se podešava Quantum preko internetske kapije, s druge opcije se može preći na prvu – treba dodati regulator u sustav SALUS Smart Home. To će omogućiti upravljanje online te komuniciranje s njegovim drugim elementima.

Što je bitno, smanjili smo maksimalno broj klikova, koje mora izvršiti instalater kod prvog pokretanja našeg najboljeg proizvoda, regulatora temperature. Može se završiti instalaciju u nekoliko koraka:

 1. Priključenje regulatora na napon 230V
 2. Izbor jezika instalacije i uređaja
 3. Izbor načina rada – ponovimo:
 • bežično online: preuzimanje aplikacije, spajanje kapije, uparivanje kapije s regulatorom
 • bežično offline (bez aplikacije): podešavanje preko internetske kapije (s mogućnošću kasnijeg upravljanja preko interneta) ili preko mrežnog koordinatora ZigBee (nema mogućnost kasnije upravljanja preko interneta)
 • žično samostalno: Quantum SQ610 je spojen do prijemnika (može sa ga kasnije dodati do aplikacije SALUS Smart Home)

Lako rukovanje s naprednom tehnologijom nije samo glavna značajka, nego i jedna od najjačih strana tvrtke SALUS Controls.

2. Eksperti SALUS Controls
Praksa stvara majstora

Komercijalisti i instalateri proizvoda brenda SALUS Controls nisu slučajni ljudi. Svatko, tko počinje kod nas svoju karijeru, prolazi veoma detaljnu obuku vezanu za naše proizvode.

Nakon teorijskog dijela, naše su obuke praktične, to je radionička obuka te obuhvaća predstavljanje proizvoda na imitacijama instalacija.
Učimo:

 • konstrukciju, montaže i rukovanja s proizvodima
 • mapiranja proizvoda i ovisnosti između njima
 • mogućih šema spajanja
 • rada u internetskoj aplikaciji SALUS Smart Home
 • programiranja regula OneTouch

Praksa stvara majstora, zbog toga često koristimo praćenje iskusnog instalatera tijekom montaže u stvarnoj zgradi, dakle u uredu ili domu klijenta. Završna etapa ne dolazi u stvari nikad, jer naši ljudi se educiraju, tako teorijski, kao i praktički, na taj način, dopunske obuke dopunjavaju njihovo znanje.

Online obuke i vebinari

Zadnjih mjeseci veliki značaj dajemo mogućnošću učešća u online obukama. Organizirali smo ciklus tematskih vebinara, tijekom kojih naši eksperti su predstavljali serije proizvoda SALUS Smart Home, savjetovali kod izbora, opisivali načine instalacije i uparivanja uređaja, kao i odgovarali na pitanja učesnika. Snimak transmisije obuke je dostupan na kanalu YouTube SALUS Controls Poljska:

U online obliku su također dostupne druge obuke vezane za ostale proizvode brenda SALUS Controls.

Nećeš se izgubiti u tehnološkom svijetu SALUS Controls. Naši eksperti će pomoći u izboru opreme, koja odgovara Tvojim uvjetima doma (komercijalisti), instalirat će ga te naučiti rukovanja s njima (instalateri), kao što i odgovore na sva pitanja u dovoljnom trenutku uporabe uređaja (servis).

Između tisuće razloga, zbog kojih vrijedi nam vjerovati, izabrali smo dva.
Teraz już wiesz, jakie.

Kontakt
Surađuj s nama

KontaktTehnička Podrška


support@salus-controls.eu


VOKEL d.o.o.


Vinjani b.b.
88240 Posušje
Tel.: + 387 39 693-001, 693-002
web: www.vokel.com


LUK d.o.o.


Pijačna 14 C
Sarajevo
Tel.: +387 33 777 800
mail: info@luk.ba
web: www.luk.ba
Salus

Distributer brenda SALUS Controls:
QL CONTROLS d.o.o, K.d.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice,
oblast Šleska, PL,
JIB: 638 180 68 25,
Sudski Registar: 0000440955,
ured: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Monday - Friday, 8.00-16.00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio